Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Napsütéssel és hosszú árnyékokkal ébredt a Pelikán-park

Ezért jó gyalog járni a reggeli Szombathelyen.

Van annak előnye, ha az ember gyalog jár dolgozni. Többek között az, hogy van ideje megcsodálni egyszerűnek tűnő természeti jelenségeket is.

Pelikán park reggel
Hosszúra nyúlt árnyékok. Képre kattintva galéria nyílik
Mészáros D. Zsolt

A felkelő nap sugarai végigvágtatanak a Pelikán-park öreg platánfái között, melyek jókora árnyékot vágnak a zabolátlan fotonok tengerébe.

Pelikán park reggel
Tekinélyt parancsoló. A képre kattintva galéria nyílik
Mészáros D. Zsolt

Az elmúlt napok havas és szeszélyes időjárása után ma már végre derűs napsütésre ébredhettünk.

Pelikán park reggel
Napfürdő. A képre kattintva galéria nyílik
Mészáros D. Zsolt

Bár a nap még szégyenlősen el-elbújik egy-egy felhő mögött, és a szél miatt is hidegebbnek érezhetjük az időt, de Szombathelyen már 5 fok fölé kúsznak lassan a hőmérők.

Pelikán park reggel
Az idillt még a folyamatosan károgó varjúk sem tudják megtörni. A képre kattintva galéria nyílik
Mészáros D. Zsolt

Az időkép.hu előrejelzései szerint a napokban még tovább melegszik a hőmérséklet. Hétvégére akár már 16 fokra is számíthatunk.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Helyek

Tovább az oldalra