Csak drága ételekből és italokból áll a szombathelyi húsvéti vásár?

Egy Fő téri nagymama panaszos levele.

Tisztelt Nyugat.hu!

Évről évre negatív jelenségeket tapasztalok a városunkban és azon csodálkozunk, hogy egy lélek sem jár a Fő téren. De miért is járnának itt az emberek, a gyerekes családok?

Tegnap kimentem egy ismerős vidéki családdal és pici gyerekeikkel a térre. Szomorúan tapasztaltam, hogy böjt idején csak enni és inni, azt is drága pénzért lehet a Fő téren, de sajnos semmi olyat nem láttunk, ami a gyerekeknek örömet okozna.

Csak kérdezem, a városvezetés nem tapasztalt, nem tanult semmit sem a nagyon negatív hangulatú karácsonyi vásárból? Vagy netán ennyit tanultak, hogy húsvéti vásárt már nem is rendeznek?

Kérem Önöket,szíveskedjenek az általam tapasztaltakból egy cikket készíteni tájékoztatás céljából. Talán Önök még választ is kapnak a jelenlegi városvezetéstől, hogy miért csak ilyen vásár került megrendezésre? A reformok

csak

ennyire működnek? Ez lenne a Nyugat városa?

Köszönettel és tisztelettel:

egy Fő téri nagymama

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Jelentem