Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Négy szombathelyi SZoESE sportoló kapott díjat Budapesten

Méghozzá Petrovics Alex, Kívés Bendegúz, Mesterné, dr. Temesi Zsuzsa és Dr. Koltai Miklós.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Magyar Triatlon Szövetség évzáró díjátadó ünnepségén – január 8. – a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület négy sportolójának adtak át díjat.

Triatlonban és duatlonban egyaránt korosztályában (45-49) ranglista győztes lett Mesterné dr. Temesi Zsuzsa. Többek között győzött a mindkét szakág sprint távú OB-ján, és az AQATLON OB. Emellett további 8 érmet szerzett.

Díjazottak
SZoESE

Dr. Koltai Miklós a Sprint és Középtávú Duatlon OB-kon gyűjtött pontjaival lett az 50-54-es korosztály ranglistáján 3. Triatlonban is többször szerepelt kiválóan.

Kívés Bendegúz a dejtári dutlon ranglistaversenyen élért abszolút második helyével és a kaszói Sprint OB-n szerzett pontjaival érdemelte ki a 20-24 éves korosztályban a 3. helyet. Junior Duatlon I.osztály minősítést szerzett Petrovics Alex a Sprint OB-n elért 3. helyével.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra