Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Négymillió forintot érő káposztát találtak az M1-esen

Túlságosan szabályosak voltak a zsákok.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai mintegy 2 500 doboz adózatlan cigarettát találtak az M1-es autópályán egy teherautóban. A pénzügyőrök egy román teherautót ellenőriztek, ami káposztát szállított Angliába.

A NAV munkatársainak feltűnt, hogy a raktérben lévő zsákok túl szabályosak, ezért felnyitották őket. A félbevágott káposztafejekkel bélelt zsákokból összesen 2 500 doboz adózatlan dohány került elő.

A pénzügyőrök a négymillió forint értékű adózatlan dohányterméket lefoglalták, és költségvetési csalás gyanúja miatt feljelentést tettek.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra