Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nem lesz kötelező az FFP2 maszk

A hírt Szijjártó Péter cáfolta.

Csütörtökön a kormányinfón jelentette be Bizonyossá vált: lezárják az országot March 04. 11:46 Gulyás Gergely, hogy a kormány szigorításokat vezet be március 8-tól. Ezek között van az is, hogy szabadtéren kötelező lesz a maszk viselése.

Egy újságcikk híre alapján az terjedt el, hogy az FFP2-es maszk viselését írják elő, csütörtökön el is kezdődött ennek a maszktípusnak a tömeges felvásárlása, így gyorsan hiánycikké vált.

Szijjártó Péter ezt a hírt a HVG-nek adott interjújában cáfolta, hogy előírnák az FFP2-es maszkot. Szijjártó szerint nem hoznak olyan döntést, amit nem lehet betartani, és az operatív törzset vezető Pintér Sándor sem utalt arra, hogy FFP2-es maszkot tennének kötelezővé.

Szijjártó szerint ilyesmit csak akkor lehet előírni, ha meg is lehet vásárolni a maszkot.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra