Már a negyedik miniszterelnök-jelölt látogatott el Szombathelyre

Most Pálinkás Józseffel (Új Világ Néppárt) találkozott Nemény András polgármester.

Sűrű napja volt Szombathelyen hétfőn Pálinkás Józsefnek, az Új Világ Néppárt előválasztási miniszterelnök-jelöltjének.

Délelőtt sajtótájékoztatón mutatta be Pálinkás József Szombathelyen: Sem a jelenlegi, sem a 2010 előtti kormányzás nem elfogadható 2021. July 05. 12:53 a párt Vas megyei képviselőjelöltjeit, délután lapunk szerkesztőségébe látogatott el, ahol egy a Facebookon élőben közvetített podcast vendége volt.

Pálinkás József a Nyugat.hu szerkesztőségében
Pálinkás József a Nyugat szerkesztőségében Roznár Gyöngyi főszerkesztővel.
Mészáros D. Zsolt

A kettő között pedig Nemény András polgármesternél járt. Némi zárt ajtós megbeszélés után a városháza előtt tartott közös sajtótájékoztatót Pálinkás József és Nemény András.

A sajtótájékoztatón főként az önkormányzatokról, a kormány ellenük folytatott támadásairól volt szó, és arról, hogy az önkormányzatoknak vissza kell kapniuk korábbi feladataikat.

Pálinkás József sajtótájékoztató
Pálinkás József és Nemény András a városháza előtt
Mészáros D. Zsolt

Pálinkás József már a negyedik miniszterelnök-jelölt, aki ellátogatott Szombathelyre és meglátogatta a polgármestert. Az első Karácsony Gergely (MSZP-P) volt februárban, Karácsony Gergely: a szombathelyi városvezetés büszke lehet az elvégzett munkára 2021. February 02. 14:48 igaz, ő akkor még nem volt miniszterelnök-jelölt, Budapest főpolgármestereként érkezett.

Március elején Dobrev Klára (DK) érkezett, Dobrev Klára Szombathelyen: az EU-s források jelentős része akár közvetlenül is az önkormányzatokhoz kerülhet 2021. March 02. 18:15 vele rövid interjút Dobrev Klára: Az első számú ambícióm az, hogy 2022-ben győzzük le a Fideszt 2021. March 06. 19:44 is készítettünk. Június közepén jött Márki-Zay Péter Márki-Zay Péter keményen nekiment Czeglédy Csabának a szombathelyi előválasztás miatt 2021. June 11. 15:03 (Mindenki Magyarországa), aki meglepő kijelentéseket is tett.

Az ismert miniszterelnök-jelöltek közül Jakab Péter (Jobbik) nem volt még Szombathelyen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet