Sötétbe borult a Bartók Béla körút egy része Szombathelyen

Állítólag már egy hete nincs közvilágítás.

Már lassan egy hete nincs közvilágítás Szombathelyen a Bartók Béla körút egy részén, egészen pontosan a Haladás Sportkomplexum és a Csónakázótó közötti szakaszon – ezt egy olvasónk panaszolta még hétfőn.

Leveléhez csatolt néhány képet is, és végül feltette a nagy kérdést: „ezzel fognak valamit kezdeni?”

Olvasó

Nos, mi kezdtünk vele valamit.

Felkerestük az E.ON-t és megkérdeztük, hogy egyáltalán tudnak-e a problémáról, és ha igen, akkor lehet-e tudni, hogy mi okozta a meghibásodást, illetve mikorra javítják meg a lámpákat.

Kérdéseinkre hamar érkezett is a válasz:

Erről a hibáról eddig nem érkezett az E.ON-hoz bejelentés, nem tudtunk róla. Munkatársaink a kábelhálózat ellenőrzését, a szükséges méréseket el fogják végezni a napokban, és a diagnosztikát követően megkezdjük a javítások elvégzését. Nagyon köszönjük nektek, hogy rajtatok keresztül eljutott ez az információ hozzánk, és el tudjuk kezdeni a hiba feltárását.

Olvasó

Azt már mi tesszük hozzá, hogy ilyen esetben bárki bejelenthet hibát az E.ON-hoz, 0-24-ben akár telefonon (Dél-dunántúli régióban: 06-80-20-50-20, Észak-dunántúli régióban: 06-80-533-533), online ügyfélszolgálatukon, vagy applikációjukon keresztül - utóbbira jelenleg 42 településen van lehetőség, köztük Szombathelyen, Celldömökön, Őriszentpéteren, Répcelakon, Vasváron és Vépen is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t