Ez önök szerint egy nyaktörő túlélőpálya, vagy egy szombathelyi utca?

Még mindig akadnak rendkívül elhanyagolt és veszélyes utak Szombathelyen.

Olvasónk írt nekünk a szombathelyi Rigóvölgyi utcáról, amin lassan több a lyuk, mint egy földúton. Ember legyen a talpán, aki sértetlenül végigbiciklizik ezen a túlélőpályán:

Szombathelyen a Csónakázó tó környéki zöld övezetben található a Rigóvölgyi utca, mely már évek óta rendkívül elhanyagolt képet mutat annak ellenére, hogy az ott lakók és kiskert tulajdonosok igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy az "úton" közlekedni lehessen.

Esőzések után akár 40-50 cm-es gödrök, árkok alakulnak ki a hegyről lefolyó víz miatt. Ennek nyomai a Kárpáti Kelemen úton is láthatóak a kerékpár útnál, ahol eső után lerakodik a hordalék nem kis baleset veszélyt okozva.

Nyaktörő túlélőpálya Szombathelyen
Olvasó

Az "utat" sok idős ember is használja, ki csak a kertjébe jár, mások a jó levegő és kikapcsolódás miatt. Sok futó, sportoló, kutya sétáltató is jár erre bár egyre nehezebb és veszélyesebb az út.

Nem tudni, hogy ki az út fenntartója és miért van így elfeledve, elhanyagolva?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Jelentem