Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Október 23-ra demonstratív felvonulást szerveznek az SZFE hallgatói

56 tagú cigányzenekar kíséri majd a színművészetiseket.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Október 23-ra szerveznek demonstratív felvonulásos tüntetést a Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjai, hogy így tiltakozzanak az egyetem élére kinevezett alapítványi kuratórium ellen – adta hírül az Index.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A tüntetéshez az SZFE közleménye szerint más egyetemek hallgatói is csatlakoznak. Az esemény Facebook-oldalán ezt írják: "Várunk mindenkit, aki szeretné kifejezni aggodalmát a közelmúltban hazánkban veszélybe került egyetemes értékekért – ezek közül csak egy az autonóm felsőoktatás."

A tüntetők délután fél 5-kor indulnak a Műegyetem rakpartról. A Március 15. tértől az Urániáig csendben vonul a tömeg, este 6-tól megemlékezést tartanak az Uránia előtt, amely 7-ig tart majd, többek között egy szimfonikus zenekar és egy ötvenhat tagú cigányzenekar közreműködésével.

Mindannyiunk szabadsága - megemlékezés '56-ról

Causes event by Titkos Egyetem and Színház- és Filmművészeti Egyetem HÖK on Friday, October 23 2020 with 7.7K people interested and 3K people going.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés