Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Október 23-ra demonstratív felvonulást szerveznek az SZFE hallgatói

56 tagú cigányzenekar kíséri majd a színművészetiseket.

Október 23-ra szerveznek demonstratív felvonulásos tüntetést a Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjai, hogy így tiltakozzanak az egyetem élére kinevezett alapítványi kuratórium ellen – adta hírül az Index.

A tüntetéshez az SZFE közleménye szerint más egyetemek hallgatói is csatlakoznak. Az esemény Facebook-oldalán ezt írják: "Várunk mindenkit, aki szeretné kifejezni aggodalmát a közelmúltban hazánkban veszélybe került egyetemes értékekért – ezek közül csak egy az autonóm felsőoktatás."

A tüntetők délután fél 5-kor indulnak a Műegyetem rakpartról. A Március 15. tértől az Urániáig csendben vonul a tömeg, este 6-tól megemlékezést tartanak az Uránia előtt, amely 7-ig tart majd, többek között egy szimfonikus zenekar és egy ötvenhat tagú cigányzenekar közreműködésével.

Mindannyiunk szabadsága - megemlékezés '56-ról

Causes event by Titkos Egyetem and Színház- és Filmművészeti Egyetem HÖK on Friday, October 23 2020 with 7.7K people interested and 3K people going.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Közélet

Tovább az oldalra