Lecsófőző versennyel és színes programokkal köszöntik az őszt az oladi városrészen

Többek között lesz bábszínházi előadás és mindenféle bemutató is. Az esemény ingyenes.

Ezen a hétvégén, szeptember 9-én rendezi a Vas Vármegyei SZC Oladi Technikum és az Olad Városrészért Egyesület az Oladi Őszköszöntő délutánt Szombathelyen - írják a szervezők lapunkhoz eljuttatott közleményükben.

Megjegyezték, az Oladi Iskola Rendezvényházában tartott eseményen fellépnek többek között az iskola diákjai, és lesz bábszínházi előadás is.

Ezen felül szerveznek egy lecsófőző versenyt (ehhez az alapanyagokat is biztosítják), amire csütörtökön még lehet jelentkezni. De lesz rendőr-, tűzoltó- és mentős bemutató, valamint a Toldi Autósiskola motoros bemutatót is tart. Emellett lesz kézműves bütykölde és arcfestés, valamint érkezik egy óriáscsúszda és még sok minden más is.

Mint írták, az eseményt kedvezőtlen időjárás esetén is megrendezik.

A teljes program:

 • 14.30 Lecsófőző verseny kezdete (a hozzávaló alapanyagokat a szervezők biztosítják)
 • 15.00 Oladi Általános Iskola tanulóinak műsora
 • 15.30 Paprika Jancsi Bábszínház: "Paprika Jancsi, mint bűvészinas és Paprika Jancsi, mint kukta"
 • 16.30 Szamóca Színház: Meseverseny - zenés interaktív mesejáték
 • 18.00 Lecsófőző verseny eredményhirdetése
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Programajánló