Helyreállították a fejreállított plakátot Herényben

Megírtuk és pár nap alatt már rendben is lett - gyűjtjük az apró sikereket is!

"Néhány nap elég volt ahhoz, hogy dr. Padló talpra álljon" - írta levelében olvasónk, aki a múlt héten küldött fotót egy fejreállt plakátról a 89-es főútnál, a Gyöngyös patak mellett.

Akkor így nézett ki a plakát:

György&György
Találgattuk is Úgy tűnik, nehéz hete volt ennek a plakátnak Szombathelyen 2021. September 10. 15:07 , hogy mi lehet a magyarázata a jelenségnek, azzal viszont most sem szolgálhatunk.

Olvasónk hétfő este küldött fotója viszont bebizonyítja, hogy helyreállt a világ rendje, a plakát talpra állt. Ahogy az a lenti fotónkon is látszik Így.

Olvasónk megköszönte a Nyugat segítségét, erre csak azt tudjuk írni, hogy szívesen, máskor is.

Kis lépés az embernek, nagy ugrás a plakátragasztóknak.

Így:

György&György
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem