Annyira kampány van, hogy már Várkonyi Andrea is óriásplakáton jelenik meg Szombathelyen

Az ellenzék közben migránsszámlálót indított. Óriásplakáton.

Hivatalosan még nincs kampány, így egyelőre nem találkozunk olyan plakátokkal az utcán, ahol politikusok igyekeznek a barátságosabb felüket felénk fordítani.

De a kreativitásnak nincs ismert határa, így megjelentek azok az óriásplakátok, amiknek az a céljuk, hogy az emberek arra gondoljanak, amire a hirdető szeretné.

Az utóbbi tíz évben az óriásplakátok a Fidesz játszóterének számítottak, de most mintha lenne némi áttörés, Szombathelyen ugyanis ellenzéki óriásplakátot is fotózott olvasónk. Mindkét képet olvasóinktól kaptuk.

A kormányoldalt most Várkonyi Andrea képviseli, akinek új könyvét reklámozzák:

Forrás: Facebook

A másik oldal pedig egyszerűen mingránsszámlálót indított:

Forrás: Facebook

Kíváncsiságból megnéztük a reklámozott oldalt, és lám, ott is ugyanaz az 55 297-es számot láthatjuk. Legalább következetesek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem