Összeomlott a Facebook: kidobta a felhasználókat, lehetetlen visszalépni

Nem önnél van a hiba.

A rendszer az egyik pillanatról a másikra kiléptette a felhasználóit is, és nemcsak az asztali gépeken, hanem a telefonon is. Jelenleg sem a Facebookra, sem pedig a Messengerre nem lehet belépni.

A Telex azt írja, az Instagram sem működik rendesen. A portál szerint a Twittert szerte a világon ugyanez a helyzet. A Downdetectoron is ugyanez látszik, egy perc alatt 44 ezer bejelentés érkezett.

Miután a felhasználókat kidobta a portál és megpróbáltak visszalépni, a rendszer egy hibaüzenetet küldött, miszerint rossz jelszót írtak be. De semmiképp se változtassa meg a jelszavát, mert az oldal akkor sem fogja beengedni.

A Telex megjegyezte azt is, hogy van, akinek nem is enged új jelszót beállítani, másoknak pedig azt írja ki, hogy a profilja átmenetileg blokkolva lett.

Emlékezetes: a Facebooknak legutóbb 2021-ben volt hasonló méretű leállása, akkor azt több óráig tartott megjavítani. Akkor az volt a probléma, hogy egy konfigurációs hiba miatt a Facebook szerverei nem tudtak kapcsolódni az internethez - idézte fel a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech