Papíron elindult a Szombathely-Balogunyom kerékpárút építése

Valamikor a jövő év elején lesz kész.

„Megkezdődött a Szombathely – Balogunyom kerékpárút kivitelezése” – olvasható abban a sajtóközleményben, amelyet a szombathelyi polgármesteri hivataltól kapott csütörtökön lapunk, és amely a nagy politikai vitákat kiváltó Amikor az újságíró 14 kilométert biciklizik, hogy megtudja, hogy a városnak nincs 70 millió forintja bicikliútra 2021. November 03. 18:01 EU-projektet foglalja ismét össze.

Egyelőre még nincs mozgás a helyszínen
Nyugat.hu

Aki mindenáron fel akarja eleveníteni a vitákat, az itt A megrekedt balogunyomi bicikliút ügyében összeugrott Hende Csaba és Nemény András 2021. November 05. 18:26 és itt Happy end: Megépül a balogunyomi kerékpárút, és olcsóbb lesz, mint kalkulálták March 07. 16:19 tudja, mi most inkább idézzük a sajtóközleményt, amelyben részletesen leírják, mi épül majd.

Ezek szerint:

„A Szombathely-Balogunyom kerékpárút építése a Petőfi telepi Halastó utcától (a meglévő kerékpárúttal szemben) indul. A 86.sz. főút és a temető kerítése közötti szűkös helyen a meglévő árok lecsövezésre kerül, a kerékpárutat a főúttól szalagkorlát-védelem választja el. A vonalvezetés innen a vasúti átjáró előtti aszfaltos csatlakozásig a főút árkával párhuzamosan halad. A 2.308 m hosszú, 2,25 m burkolatszélességű kerékpárút Szombathely MJV közigazgatási határánál csatlakozik a már elkészült balogunyomi szakaszhoz.”

A közbeszerzés nyertesével, az Alpok Terra Kft.-vel egyébként 2022. március 17-én kötötték meg a szerződést Happy end: Megépül a balogunyomi kerékpárút, és olcsóbb lesz, mint kalkulálták March 07. 16:19 , amelynek értelmében az építési munkák kb. 10 hónapot vesznek igénybe.

Munkatársunk ma kiment a helyszínre, de egyelőre sem gépeket, sem munkásokat nem látott ott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech