A járdát is elfoglalja a parkoló autó a szombathelyi Paragvári iskolánál

Olvasónkat nagyon felháborította a látvány.

"Kétgyermekes anyukaként a reggeli és a délutáni csúcsforgalomban közlekedünk a városban. Megszoktuk hogy figyelni kell néha kerülni, de a tegnapi látvány annyira kiverte a biztosítékot, hogy úgy döntöttem megosztom másokkal. A Paragvári iskola hátsó bejáratánál találtuk ezt a gyöngyszemet.

Ez már a sokadik ilyen parkolás. Szinte mindennapos hogy a babakocsit,biciklit toló anyukák ilyesféle akadályba ütköznek. De szerintem ez még

sima

gyalogosnak is bosszantó."

Ezt írta olvasónk levelében. és be kell látnunk, igaza van.

Olvasó
Olvasó

Mi azért megértjük a szülőket is, őrület ugyanis az iskola körül megállni, miközben már vár a bent a gyerek, rohanni kéne, aközben csak körözöl, mert nincs egy szabad hely sem, és mert az összes parkoló foglalt...aztán ha rossz helyen állsz meg, az - 20 ezer. Persze ez nem mentesíti azokat, akik böhöm nagy autóikkal így parkolnak le: (szerk. ps.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem