Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Még a parkolásgátlók sem állnak sokak útjába Oladon

Aki a fűre akar állni, az a fűre is fog állni.

Parkolásgátlók kerültek a szombathelyi Nagy László utcába, hogy ezzel is óvják a zöldterületeket. Egyébként a lakók kérése volt ez a néhány fémkorlát, melyek a közlekedésbiztonság miatt is fontosak.

Viszont az Olad, a mi otthonunk nevezetű Facebook-oldalon szomorúan számoltak be arról, hogy mindhiába a kezdeményezés, sajnos van, akit továbbra sem zavar, hogy „zöldbe” parkol, csak az a lényeg, hogy ne kelljen sokat gyalogolni.

Parkolásgátlók kerültek kihelyezésre a Nagy László utcai zöld területek megóvására, illetve a lakók kérésére, a közlekedésbiztonság miatt. Sajnos van akit továbbra se zavar, hogy “zöldbe” parkol.

Közzétette: Olad, a mi otthonunk – 2021. február 9., kedd
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra