Parkolóvá silányuló KRESZ park Szombathelyen

Az autók átgázoltak azon a részen, ahol a gyerekek játszottak.
Gayer-park
olvasó

"Imént jártunk két kiskorú gyermekkel a KRESZ parkban. Ami a karnevál tiszteletére parkolóvá silányult. Nem csak a Brenner villa hátsó részéről beszélek, hanem konkrétan a park füvesített területéről. A behajtó autók "átgázoltak" a nemrég felújított "vasúti átjáró" részén is, ahol akkor még - nyitvatartási idő lévén - gyerekek kerékpároztak, gokartoztak, szaladgáltak... Biztos jól van ez így?" - kérdezi olvasónk, amihez mi is csatlakozunk. Tényleg jól van ez így?

Gayer-park
olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem