Patonay Imre megemlékezett a Körmend első bajnoki címéről

Napra pontosan 37 évvel ezelőtt történt.

Facebook-posztban szólalt meg a körmendiek legendája, Patonay Imre. A szakember megemlékezett a klub első bajnoki címéről, amit napra pontosan 37 évvel ezelőtt sikerült elérni. Köszönetet mondott mindenkinek, aki valaha is dolgozott a csapatért és sok sikert kívánt a szezon hátralévő részére.

A Körmend első bajnoki aranya
Facebook

Patonay ezt írta:

"Ahogy az senki előtt nem titok a szerencsére sok közül a legédesebb emlékem a napra pontosan 37 évvel ezelőtt megnyert első bajnoki címünk. Nosztalgiázás helyett azonban most szeretném megköszönni mindazoknak, akik előttünk, akik mellettem és akik azóta is jártak az úton a körmendi kosárlabda sikeréért és létéért! Játékosoknak, edzőknek, szakvezetőknek, szponzoroknak, támogatóknak és a legfanatikusabb, leghűségesebb szurkolóknak! Kívánok továbbá sok sikert a csapatnak a szezon hátralevő részére! MTE!”

Patonay egyébként polgármesterjelölt Körmenden, amiről itt Patonay Imre hivatalosan is bejelentkezett a körmendi polgármesteri címért March 16. 17:45 írtunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport