Patonay Imre hivatalosan is bejelentkezett a körmendi polgármesteri címért

A fideszes belháború lezárása után állt ki a nyilvánosság elé.

A körmendi Változás a Városért egyesület a Facebookon jelentette be, hogy Patonay Imre a polgármester-jelöltjük a június 9-i önkormányzati választásokon.

A bejelentés nem meglepő, hiszen Patonay már korábban is jelezte, hogy az idén is indul a választásokon. Az ismert kosárlabdaedző már 2019-ben Két halhatatlan körmendi kosaras vív meg egykori csapattársával a körmendi önkormányzati választáson 2019. September 05. 06:38 is indult a váalsztásokon, ő volt az egykori kosaras, Bebes István kihívója. Végül Patonay 90 szavazattal maradt le Körmenden nem sokon múlott, de marad Bebes István a polgármester 2019. October 13. 21:40 Bebes mögött úgy, hogy Bebes 2 674, Patonay 2 584 szavazatot kapott.

Patonay Imre
Mészáros D. Zsolt

Patonay valószínűleg a körmendi Fideszben tavaly nyáron kitört belháború Saját helyettese cserélné le Körmend polgármesterét - Belháború a helyi Fideszben 2023. June 16. 15:00 végét várta a bejelentésével. A belháború közben véget ért, Bebes István és köre nyerte meg Bebes István és köre nyerte a körmendi fideszes belháborút, még ha a polgármesteri székébe is került March 08. 11:14 , igaz, Bebesnek be kellett áldoznia a polgármesteri székét.

A lázadó körmendi fideszesek most hátrébb szorultak, a választásokon sem kapnak lehetőséget, és köztük van a népszerű Belencsák István is, aki Bebes helyére akart lépni. Bebes sem indul, őt egy külföldi munkával kárpótolják. A Fidesz polgármester-jelöltje Szabó Barna lesz, aki elvileg Bebes István körébe tartozik.

Viszont így a két esélyesebb fideszes jelölt kiesett, a helyzet most Patonaynak kedvez. Ezért sem meglepő, hogy bejelentette indulását, és azt is, hogy hamarosan csapatának képviselőjelöltjeit is bemutatják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024