Nagyon drága lett a Pilóta keksz, de legalább lehet kapni

Megközelíti a 100 forintot darabja.

Tavaly ősszel, októberben futotta körbe Hiába keresi a boltokban a Pilóta kekszet: hiánycikk lett, és egy ideig az is marad 2022. October 05. 08:33 a sajtót a szomorú hír, hogy eltűnik a boltokból a Pilóta keksz. A székesfehérvári gyártó nyersanyaghiányra hivatkozott, azzal, hogy reményeik szerint hamarosan újra kapható lesz a Pilóta nevű szendvicskeksz.

Az országos méretű felháborodás, ami ezek után kitört, meglepő volt még akkor is, ha gyorsan el is halt. A Pilóta keksz ugyanis nem volt igazán népszerű a vevők körében.

Bő egy hete aztán a gyártó cég bejelentette Napokon belül újra lehet kapni Pilóta kekszet a boltokban 2023. May 19. 12:48 , hogy hamarosan újra kapható lesz a Pilóta keksz a boltokban.

Egy darab ára közel 100 forint
agroinform.hu

Ami mára meg is történt, a Pénzcentrum cikke szerint a keksz brutálisan megdrágult. A gyártó folyamatosan szállítja az üzleteknek a Pilóta kekszet, ahol már lehet kapni, 850 forint körül van az ára a 180g-os hengeres kiszereléshez, amiben nagyjából 10 darab van.

A lap emlékeztet rá. hogy az infláció mértéke Magyarországon még mindig 24 százalék, de az élelmiszerek drágulnak a leginkább. A háztartási keksz például 70 százalékkal kerül többe, mint egy évvel ezelőtt.

Szóval, hamarosan mindenütt lehet kapni Pilóta kekszet, de egy darab ára megközelíti a 100 forintot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság