Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A legújabb plakátpartizánkodások - ha látnak még széthekkelt útszélit, küldjék csak!

Apropó, mit szólnak hozzájuk? Folytassuk a Nemzeti Konzultációt!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem kellett sokat várni az előző plakátos anyagunk óta Meghekkelték a Nagy Nemzeti Plakátkampányt a Rohonci úton 2015. June 11. 20:28 , máris az olvasók jóvoltából újabb műalkotásokat oszthatunk meg. Apropó, ha látott hasonlót, ellenplakátot vagy meghekkelt útszélit, és le tudja fotózni, ne fogja vissza magát. A képet a helyszín megjelölésével küldje el nekünk. Címünk: jelentem@nyugat.hu Újabb ellenplakátok Szombathelyen és az országban, megjelent a plakátrendőrség is 2015. June 12. 08:01

Egy nyerő üzenet

Egy olvasónk küldte ezt a plakátot, az alábbi szöveggel: "Fogalmam sincs hol van, de szerintem nagyon nyerő. Minden jót."

Plakátparizánkodás
Nyugat.hu

Gyűlöletbeszéd helyett következzék egy találó plakátterv

Gyűlöletbeszéd helyett
Nyugat.hu

Oladon is megjelentek a plakátok, van kormányplakát és van ellenplakát is.

Ellenplakátok Oladon
Bonyhádi Zoltán

Fruzsina keresztnevű olvasónk küldött egyet, ami Budaörs és Budakeszi között látható, ez egy Photoshopot mellőző, igazi retus:

Átfirkált plakát Budaörs és Budakeszi között
Olvasónk: Fruzsina

Ezt a plakátot Gábor küldte Kőbányáról:

Olvasó

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Újabb ellenplakátok Szombathelyen és az országban, megjelent a plakátrendőrség is

A csütörtök délutáni Rohonci úti plakát csak a kezdet, olvasóink az ország több pontjáról küldtek fotókat az ellenplakátokról.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aktuál

Hirdetés