Valószínűleg Illés Károly lesz a Fidesz szombathelyi polgármester-jelöltje

Állítólag Puskás Tivadar először küzdött aztán belenyugodott, hogy vissza kell vonulnia.

Információink szerint hétfő reggel egy szűkkörű értekezleten Puskás Tivadar polgármester kijelentette, 13 szép évet töltött a közéletben, és elég is volt ez a 13 év. Ez azt jelenti, hogy Puskás visszavonul, és új polgármester-jelöltet állít ősszel a Fidesz.

Csak egy maradhat

Egy hónapja írtuk Lassan elfogynak Szombathely alpolgármesterei, marad a bizonytalanság az önkormányzatban 2019. January 21. 07:43 , hogy lassan elfogynak Szombathely alpolgármesterei, Koczka Tibor már régebben kiesett Kitört a belháború a szombathelyi Fideszben? 2018. October 24. 08:15 a belső körből, Molnár Miklóst pedig nemrég leárulózták Hende Csaba: Molnár Miklós elárulta a polgári, jobboldali tábort 2019. January 12. 08:17 , és Puskás meg is vonta hatásköreit Belharc a szombathelyi jobboldalon, megvonták Molnár Miklós alpolgármesteri hatásköreit 2019. January 14. 09:58 . Így már csak egy alpolgármester élvezi a polgármester és a Fidesz bizalmát, Illés Károly.

Puskás Tivadar: Szép volt ez a 13 év, de elég volt
Kovács Dávid

Mióta az Éljen Szombathely szövetség bemutatta jelöltjeit, folyamatos a találgatás, ki lesz Nemény András kihívója. Miután tavaly ősszel, a derkovitsi időközin a kívülről érkezett Melega Miklós veszített Nagyon megverte a Fidesz jelöltjét az ellenzéki László Győző a szombathelyi időközi választáson 2018. October 14. 20:26 az ellenzéki László Győző ellen, a Fidesz számára is világos lett, hogy csak ismert embernek lehet esélye a polgármester-választáson.

Előttem az utódom
Vágvölgyi Bálint

Kézenfekvő, hogy a belső kör bizalmát élvező egyedüli alpolgármester, Illés Károlyt válasszák, amit városházi források megerősítettek.

Tehát hivatalos döntés még nincs, de információink szerint Illés az egyedüli jelöltje a szombathelyi Fidesznek, így ő lesz az ellenfele a jelenleg ellenzéki Nemény Andrásnak.

Már tavaly is szerepeltették

Jelölésének egyik jele lehet, hogy tavaly ő volt az, aki nyilvánosan megalázta Kitört a belháború a szombathelyi Fideszben? 2018. October 24. 08:15 a kegyvesztett Kocka Tibort azzal, hogy a helyszínen vette le Koczka névtábláját a megyei közgyűlés ünnepségének elnöki pulpitusáról, és a sajátját tette a helyére.

Alpolgármesterként ő a felelős az önkormányzati cégekért (a Szova, a Szomhull és a Távhő kivételével), a beruházásokért, a város működtetésért és a közbeszerzésért.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet