Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új vezetést kapott a Vas Megyei Polgárőr Szövetség

Szombaton titkos szavazással döntöttek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Január 5-én váratlanul lemondott Krug Gusztáv Lemondott a polgárőrök vasi szövetségének elnöke 2016. January 07. 17:19 , a Vas megyei Polgárőr Szövetség elnöke, miután a megyei szervezet számlájáról eltűnt a megyei szervezeteknek átutalt támogatások jó része. Az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, dr. Túrós András soron kívüli általános pénzügyi vizsgálatot rendelt el a Vas Megyei Polgárőr Szövetségnél. A február 13-ra összehívott tisztújító közgyűlésig pedig Horváth Tibor, gazdasági elnökhelyettest nevezték ki megbízott elnöknek.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A tisztújító közgyűlésen végül titkos szavazással választották meg az új vezetőket. Három elnökjelölt, mintegy harminc elnökségi tagjelölt és tucatnyi felügyelőbizottsági tag került fel a szavazólapokra. A NAV Vas Megyei Igazgatóságánál dolgozó, Ivánca Polgárőr Egyesületének elnökeként funkcionáló Bedi Ákos pénzügyőr őrnagyot választották a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökének, a megyei felügyelő bizottság elnöke pedig Joó Tamás lett.

Via opsz.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés