Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

"Razzia" a moziban: 120 forint miatt állították sorba a közönséget

Ha már hibás volt a rendszer, tehetett volna egy elegáns gesztust a közönsége felé a mozi, ahelyett, hogy sorba állítja őket. De ezt talán csak mi gondoljuk így. Ön hogy látja?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Olvasónk egy érdekes történetet osztott meg velünk, mely mai napon esett meg a Savaria Plaza Cinema Cityben.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A mai napon a Savaria Plaza Cinema Cityben a 14:10-es Bosszúállókat néztük meg. Miután online jegyvásárlással megvettük a jegyeinket, mit sem sejtve az utolsó pillanatban ráértünk az érkezéssel. A jegyet felmutatva nem engedtek be a moziba, mert az online rendszer hibásan adta el a jegyeket. 120 Ft-tal olcsóbban darabját!

A hab a tortán az volt, hogy miután beültünk a személyzet "razziába" kezdett. Felderítette azokat a mozilátogatókat, akik online jegyet vettek és véletlenül a 120 Ft befizetése nélkül (mivel nem tudták, hogy hibás volt a rendszer) bementek. A film kezdetekor sorokat állítottak fel... továbbá a jegypénztárhoz küldték az embereket, hogy befizessék a 120 Ft-ot.

Mondandóját végül azzal zárja, hogy

a történetet csupán azért tartottam érdemesnek, hogy megosszam önökkel, mert azóta sem fér a fejembe, hogy 120 Ft-ért ilyen kicsinyes és bosszantó művelettel veszik el az ember kedvét a mozizástól!

És Ön hogy látja?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés