Rejtélyes méhkas jelent meg a szombathelyi Tesco parkolójában

Vigyázat, méhek! – olvasható mellette egy táblán.

Rejtélyes méhkas jelent meg a szombathelyi „nagy” Tesco parkolójában, amiről olvasónk néhány fotót is készített, hiszen nem éppen egy mindennapi látvány. A méhkas mellett van egyébként egy sárga figyelmeztető tábla is, rajta a „Vigyázat, méhek!” és „Megközelítésük veszélyes!” feliratokkal, körülötte pedig piros-fehér szalag.

Olvasó

Lapunk úgy értesült, hogy a katasztrófavédelemhez tartozó méhrajbefogó hálózat szombathelyi szakemberei helyzeték ki a méhkast, ugyanis megjelent egy nagy raj a bevásárlóközpontnál.

De aggodalomra nincs ok, az a terv, hogy sötétedés után elviszik a szakemberek a méhkast, benne a méhekkel.

Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem