Rejtélyes szombathelyi cölöpök színesítik a nyár végi hírpangást

A lakók találgatnak, mi pedig megkérdeztük.

„Küldök pár képet a Szent Gellért és a Diófa utcát összekötő parkló mellől, amiről mindenki kérdezgeti mik lehetnek ezek a színes cölöpök. Mai nap vette észre legtöbb ember, és szerintem tegnap óta lehetnek itt. Senki se tudja az itt lakók közül a választ.”

Többek között ez állt abban az üzenetben, amely egy fotó társáságában érkezett szerkesztőségünkhöz néhány nappal ezelőtt.

Tényleg nem könnyű magyarázatot találni a látványra.

Lehet, hogy összefüggésbe lehet majd a héten (hétfőtől péntekig) és a jövő héten (szintén hétfőtől péntekig) tartó melegvíz szolgáltatás szüneteltetésével?

- teszi fel a költői kérdést az olvasónk, arra kérve szerkesztőségünket, hogy járjunk utána „a rejtélyes oszlopocskák” ügyének.

Józing Antal

Először telefonálgatásba kezdtünk, de mivel nem jutottunk sokra, kimentünk megnézni a helyszínt.

Valóban ott vannak a „cölöpök”, csinos rózsaszín (vagy ilyesmi) festékkel lekenve, némelyiken „nyomv” felirattal.

Munkatársunk tett egy kört a környéken, de máshol nem látott ilyent vagy hasonlót.

Józing Antal

Újra nekifutottunk az ügynek, elvégre az augusztus vége különleges időszak a hírportálok életében. Végül is a szombathelyi polgármesteri hivataltól azt tudtuk meg, hogy

egy új napelempark miatt van szükség a hálózatfejlesztésre, és valószínűleg földalatti kábelek lesznek itt.

További és pontosabb részleteket majd az E.On tud mondani.

Amint befutnak az információk, azokat megosztjuk olvasóinkkal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem