Rendes bicikli keresi rendetlen gazdáját Kámonban

Szegény drótszamár hónapok óta ki van kötve.

Olvasónk megkeresett minket, hogy a Szófia utca 39-41. szám előtt egy piros kerékpár várja rendetlen gazdáját egy közúti táblának támasztva. Hónapokkal ezelőtt valaki leparkolt vele, lelakatolta majd sorsára hagyta.

Hahóóó, itt vagyok! Kámon, Szófia utca 39-41
olvasó

Szombathelyen is nagy hagyománynak örvend a bringák elhagyása. Mondjuk jobb esetben egy tárolóban marad a jobb sorsra érdemes kétkerekű évekre, és már csak akkor tűnik fel az embereknek, amikor félig benőtte a fű, vagy hiányoznak a kerekei.

Olvasónk azonban szeretné, ha ez a történet jól végződne, és a tulajdonosa ráismerve a bringára, újra birtokba venné azt. Persze mi is ezt szeretnénk, ezért, ha valaki felismeri a képen látható kétkerekűt, ne habozzon és a megfelelő kulccsal felvértezve tolja el a cangát!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem