Rendszám nélküli, titokzatos tűzoltóautó parkol a szombathelyi városháza mellett

Egy szemtanú szerint három férfi szállt ki belőle kedd este.

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a szombathelyi városháza mellett, a Bejczy utca ferde parkolójában kedd este óta áll egy rendszám nélküli osztrák tűzoltóautó.

Olvasónk egy szemtanúra hivatkozva azt is írta, hogy kedden estefelé három férfi szállt ki a kocsiból és elgyalogoltak. Az autó azóta ott áll.

Rendszám nélküli tűzoltóautó a városháza mellett
Mészáros D. Zsolt (telefonos fotó)

Elmentünk, megnéztük, valóban ott áll a tűzoltóautó kinézetű kocsi.

A közterület-felügyelettől megtudtuk, hogy ma reggel, nyolc óra után kaptak bejelentést a rendszám nélküli autóról. A közterület-felügyelők a helyszínen az autót forgalomra alkalmatlannak minősítették, mivel nincs rajta hatósági jelzés, azaz rendszám.

Rendszám nélküli tűzoltóautó a városháza mellett
Mészáros D. Zsolt (telefonos fotó)

A szélvédőre kitettek egy figyelmeztetést, miszerint tíz nap alatt köteles a tulajdonos a közterületről eltávolítani a járművet. Ha ezt nem teszi meg, akkor a hatóság elszállíttatja az autót.

Rendszám nélküli tűzoltóautó a városháza mellett
Mészáros D. Zsolt (telefonos fotó)

Addig pedig ott áll a városháza mellett a rendszám nélküli, osztrák tűzoltóautó.

A Vas megyei rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem