Megtaláltuk Máriaújfaluban hazánk egyik legszebb meseházikóját

Sok-sok különleges kis helyet rejt Vas megye is!
Trajbár Balázs

Amikor először megláttuk a képeket, azt hittük, ez csak Photoshop lehet! Vagy egy kivágott részlet valamelyik mesefilmből. De nem, ez maga a valóság.

Trajbár Balázs

Szombathelyi fotós barátunk, Trajbár Balázs bukkant rá és fotózta le ezt a kis csodát Máriaújfaluban.

Trajbár Balázs

Először csak egy fotót posztolt róla hivatalos oldalán és Facebook-oldalán is, de annyira elvarázsolta ez a kis házikó az erdő szélén, hogy egy egész sorozatot készít róla. És ezt most mi is megnézhetjük!

Trajbár Balázs

Balázs elmondta lapunknak, hogy látásból személyesen is ismerte azt, aki a házban lakott, egy gyerekkori barátjának szomszédja volt.

Trajbár Balázs

Néhány éve halt meg a házikó hajdani tulajdonosa, azóta a természet kezdi birtokba venni a telket.

Trajbár Balázs

Balázsnak szerencséje volt, ugyanis nem sokkal azelőtt kaszálták le a körülbelül egy méter magasra nőtt füvet a ház elől, mielőtt fotózni indult, így mindent láthatunk.

Trajbár Balázs

Egyébként csak egy kis szín és fényerő módosítás van a fotókon, a sajátos kis hangulat bármiféle photoshopos bűvészkedés nélkül is adott.

Trajbár Balázs

Ha pedig nem hisztek nekünk, nézzétek meg magatoknak!

A ház magántulajdon, a területre bemenni csak a tulajdonos előzetes engedélyével lehet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kép.