Megtaláltuk Máriaújfaluban hazánk egyik legszebb meseházikóját

Sok-sok különleges kis helyet rejt Vas megye is!
Trajbár Balázs

Amikor először megláttuk a képeket, azt hittük, ez csak Photoshop lehet! Vagy egy kivágott részlet valamelyik mesefilmből. De nem, ez maga a valóság.

Trajbár Balázs

Szombathelyi fotós barátunk, Trajbár Balázs bukkant rá és fotózta le ezt a kis csodát Máriaújfaluban.

Trajbár Balázs

Először csak egy fotót posztolt róla hivatalos oldalán és Facebook-oldalán is, de annyira elvarázsolta ez a kis házikó az erdő szélén, hogy egy egész sorozatot készít róla. És ezt most mi is megnézhetjük!

Trajbár Balázs

Balázs elmondta lapunknak, hogy látásból személyesen is ismerte azt, aki a házban lakott, egy gyerekkori barátjának szomszédja volt.

Trajbár Balázs

Néhány éve halt meg a házikó hajdani tulajdonosa, azóta a természet kezdi birtokba venni a telket.

Trajbár Balázs

Balázsnak szerencséje volt, ugyanis nem sokkal azelőtt kaszálták le a körülbelül egy méter magasra nőtt füvet a ház elől, mielőtt fotózni indult, így mindent láthatunk.

Trajbár Balázs

Egyébként csak egy kis szín és fényerő módosítás van a fotókon, a sajátos kis hangulat bármiféle photoshopos bűvészkedés nélkül is adott.

Trajbár Balázs

Ha pedig nem hisztek nekünk, nézzétek meg magatoknak!

A ház magántulajdon, a területre bemenni csak a tulajdonos előzetes engedélyével lehet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kép.