Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Romos telefonfülke a szombathelyi vasútállomásnál

Senkit nem zavarnak a több hete ott heverő szilánkok.

„A szombathelyi vasútállomás melletti telefonfülke szilánkokra tört üvegére szeretném felhívni a figyelmüket. Több mint egy hónapja így látható, a rendőrjárőrök naponta többször sétálnak el mellette. Esetleg ha felhívnák az illetékesek figyelmét azt megköszönnénk. ” - Írja Tibor nevű olvasónk, és írjuk így az ő nyomán mi is.

Vasútállomás, telefonfülke
olvasó

Nem tudjuk, egy telefonfülke kitört üvege kihez tartozik, mert az már nincs a fülkén, hanem mellette a földön, ami közterület. Egy telefonfülke a postáé – gondoljuk – az üvege is tehát. Ha viszont kitört az üveg, már senkié ezek szerint, mert senkinek nem fáj és senkit nem zavar. Csak az olvasókat.

Vasútállomás, telefonfülke
olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra