Bekukkantottunk Vas megye második legnagyobb városának szívébe

Jelentjük, még dobog.

Nemrég Sárváron jártunk és Kondora István polgármesterrel beszélgettünk „Ha valahol nem nyírjuk le a füvet, rögtön írja valaki, hogy polgármester úr, ez nem egy ötcsillagos város” August 21. 07:19 . A városnak egyébként van egy szlogenje miszerint: „ötcsillagos várost építünk”. Ha már itt voltunk, körülnéztünk kicsit a városháza környékén is. Egyébként ez a belvárosi rész tényleg szép, amerre nézünk virágok és gyönyörű terek sorakoznak.

Sárvár város
Virágözön
Mészáros D. Zsolt

Talán az egyik legnagyobb kedvenc a Fő téren 2007-ben kialakított, vízköpőkkel tarkított szökőkút.

Sárvár város
Hangulatos szökőkút vízköpőkkel
Mészáros D. Zsolt

Persze a Nádasdy-vár is itt van pár lépésnyire. Érdemes benne és körülötte is egy sétát tenni. A vár udvarán álló fák némelyikén még baglyok is láthatók.

Sárvár város
A Nádasdy-vár rendszeresen ad otthont a leg különfélébb rendezvényeknek
Mészáros D. Zsolt

A posta téri szökőkutat is sokan szeretik: a jó időben gyerekek és felnőttek is szívesen játszanak a feltörő vízsugarakkal.

Sárvár város
A nyári forróságban itt is lehet hűsölni
Mészáros D. Zsolt

Nem messze tőle a 2018-ban felújított Hild park is kellemes látványt nyújt. Nagy részén zöld területeket alakítottak ki, ellensúlyozva ezzel a térkövek rideg látványát.

Sárvár város
Mészáros D. Zsolt
Sárvár város
Ez a tér is szépen megújult
Mészáros D. Zsolt

A képekre kattintva pedig megnézheti teljes galériánkat.

Sárvár város
A képekre kattintva galéria nyílik!
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria