Bekukkantottunk Vas megye második legnagyobb városának szívébe

Jelentjük, még dobog.

Nemrég Sárváron jártunk és Kondora István polgármesterrel beszélgettünk „Ha valahol nem nyírjuk le a füvet, rögtön írja valaki, hogy polgármester úr, ez nem egy ötcsillagos város” 2023. August 21. 07:19 . A városnak egyébként van egy szlogenje miszerint: „ötcsillagos várost építünk”. Ha már itt voltunk, körülnéztünk kicsit a városháza környékén is. Egyébként ez a belvárosi rész tényleg szép, amerre nézünk virágok és gyönyörű terek sorakoznak.

Sárvár város
Virágözön
Mészáros D. Zsolt

Talán az egyik legnagyobb kedvenc a Fő téren 2007-ben kialakított, vízköpőkkel tarkított szökőkút.

Sárvár város
Hangulatos szökőkút vízköpőkkel
Mészáros D. Zsolt

Persze a Nádasdy-vár is itt van pár lépésnyire. Érdemes benne és körülötte is egy sétát tenni. A vár udvarán álló fák némelyikén még baglyok is láthatók.

Sárvár város
A Nádasdy-vár rendszeresen ad otthont a leg különfélébb rendezvényeknek
Mészáros D. Zsolt

A posta téri szökőkutat is sokan szeretik: a jó időben gyerekek és felnőttek is szívesen játszanak a feltörő vízsugarakkal.

Sárvár város
A nyári forróságban itt is lehet hűsölni
Mészáros D. Zsolt

Nem messze tőle a 2018-ban felújított Hild park is kellemes látványt nyújt. Nagy részén zöld területeket alakítottak ki, ellensúlyozva ezzel a térkövek rideg látványát.

Sárvár város
Mészáros D. Zsolt
Sárvár város
Ez a tér is szépen megújult
Mészáros D. Zsolt

A képekre kattintva pedig megnézheti teljes galériánkat.

Sárvár város
A képekre kattintva galéria nyílik!
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria