Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Karácsonyi buli is borzolja a kedélyeket Sárváron, nem csak a kiégett autók

Az egyik vendéglátóhely előtt folyamatos karácsonyi bulit tartanak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ma délben írtuk Elszabadultak az indulatok Sárváron a részegen gyújtogató ukrán vendégmunkás miatt 2020. December 18. 12:10 , hogy elszabadultak az indulatok Sárváron, miután egy ittas ukrán vendégmunkás felgyújtott két autót Ittas ukrán vendégmunkás gyújthatott fel két autót Sárváron - vérnyomon mentek a rendőrök 2020. December 17. 12:11 a városban.

Ám közben kiderült, van még olyan ügy, ami felháborítja a sárváriak egy részét. Olvasónk írta: "Miközben mindenhol azt harsogják, hogy kerüljük a tömeget stb., addig Sárváron a vezetés és a rendőrség hátradőlve figyeli, hogy kvázi karácsonyi mulatságot tartanak egyes helyek."

Olvasó

Hozzátette, több sárvári vendéglátóhely is kinyit pár órára a kijárási tilalom kezdete előtt, és elszállításra kínál italokat, sőt, szendvicseket, gyorskajákat. Ezzel még nem lenne semmi baj, Szombathelyen is van erre példa.

De olvasónk azt is írja, hogy az egyik vendéglátóhely előtt bulihangulat alakult ki, több tucatnyian gyűltek össze, és maszk nélkül szórakoznak, mintha csak egy kerthelyiségben lennének. Az egyik ilyen buliról képeket is készített.

Mi tesszük hozzá, hogy a vendéglátóhelyek ezzel nem sértenek jogszabályt, a képeken látható vendégek viszont igen. Látszik, hogy nem tartják be a távolságtartásra és a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, és maszkot sem viselnek, igaz, azt nem írják elő mindenhol, csak egyes közterületeken.

Olvasó

Úgy tűnik, az embereknek elegük van a bezártságból, közösségi élményekre, beszélgetésekre, némi melegségre vágynak, és ezért gyülekeznek a vendéglátóhelyek előtt.

Csakhogy ez nem a legjobb ötlet most. Nagyon magas annak az esélye Megyei bontásban annak a valószínűsége, hogy valaki megfertőződik egy 10 fős összejövetelen 2020. December 18. 15:39 , hogy valaki megfertőződjön egy 10 fős összejövetelen. Vas megyében ennek esélye 32 százalék.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra