Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sárváron autók égtek, és mégis lehet tűzijátékozni sziveszterkor

Hideg is van, járvány is, nyűgös hetünk volt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elszabadultak az indulatok Sárváron Elszabadultak az indulatok Sárváron a részegen gyújtogató ukrán vendégmunkás miatt 2020. December 18. 12:10 egy részegen gyújtogató ukrán vendégmunkás miatt. Ilyen sem nagyon volt eddig kies megyénkben, de most már van. Mint kiderült, egy ukrán vendégmunkásról van szó, aki erősen ittas állapotban bement a benzinkútra, motormosó folyadékot vásárolt, majd néhány perc múlva már lángolt is egy közelben parkoló Ford. Az autó tulajdonosának testvére épp munkába ment, amikor meglátta, hogy ég a kocsi, ami a szervíz előtt állt, mert éppen aznap szereltek volna bele új alkatrészt. Nem sokkal később egy BMW kapott lángra, ami a Petőfi lakótelep parkolójában állt.

Éghető folyadékot vett a benzinkúton, majd felgyújtott vele két autót a részeg férfi Sárváron
TM/Nyugat.hu

Ez mégsem volt akkora baj, mint az, hogy Müller Cecília Megkerült Müller Cecília, és ez nem akárkinek köszönhető 2020. December 18. 07:27 eltűnt. Egy ország aggódott a tisztifőorvosáért, de aztán megkerült. Maga Orbán Viktor posztolt egy képeket a Facebookra. A nem túl bőbeszédű bejegyzés szerint Müller Cecília ma reggel rész vett az Operatív Törzs ülésén.

Müller Cecília
Facebook/Orbán Viktor

S ha már az egészségügynél járunk, Kásler Miklós kinevezte az új kórházigazgatókat. Kásler Miklós hangsúlyozta: az átalakítás az egész magyar egészségügyet érinti. Leszögezte: törvényes, átlátható és egyértelmű viszonyokat szeretnének kialakítani, melyekhez nélkülözhetetlen az állami és a magánegészségügy szétválasztása, hiszen mindkettőre szükség van, de rendezett viszonyok között. Bővebben itt újra Kásler Miklós kinevezte az új kórházigazgatókat – itt a teljes lista 2020. December 18. 19:06 megnézheti.

Markusovszky kórház
Mészáros Zsolt

Orbán Viktor is bejelentett Itt a nagy Orbán bejelentés 2020. December 19. 13:39 , mégpedig nagy, gazdaságvédelmi akciótervet, aminek a hullámai át fognak csapni a következő évre is. A kisember számára egy lényegeset mondott: „Változatlan formában fél évvel meghosszabbítjuk a hitelmoratóriumot.”

Orbán Viktor
MTI/Szigetváry Zsolt

Amúgy egész héten öles léptekkel meneteltünk az év végi ünnepkör felé, aminek sarkalatos eleme volt, lehet-e tűzijátékozni Mégsem tiltottak be minden tűzijátékot, sőt vásárolni is lehet - közölte kérdésünkre a rendőrség 2020. December 18. 18:32 szilveszterkor. Nem úgy, de lehet.

Augusztus 20-i tűzijáték Letenyén
Olvasónk, Lejer Tamás

Mi esett még meg velünk? ja, már tudjuk, mikor lehet veszélyek nélkül boltba menni Három szombathelyi bevásárlóközpont órákra bontott forgalma is felkerült az internetre 2020. December 17. 12:58 Szombathelyen. Három szombathelyi bevásárlóközpont órákra bontott forgalma is felkerült az internetre. Még mindig hasznos lehet.

Szombathelyi üzletek forgalma
Locsight.hu

A sárváriak pedig nem bírnak magukkal, karácsonyi buli Karácsonyi buli is borzolja a kedélyeket Sárváron, nem csak a kiégett autók 2020. December 19. 06:56 is borzolja ott a kedélyeket, nem csak a kiégett autók. Olvasónk írta: "Miközben mindenhol azt harsogják, hogy kerüljük a tömeget stb., addig Sárváron a vezetés és a rendőrség hátradőlve figyeli, hogy kvázi karácsonyi mulatságot tartanak egyes helyek."

Szabálytalan vendéglátó Sárváron
Olvasó

Ég a negyedik adventi gyertyánk Ég a negyedik, egyben utolsó adventi gyertya Szombathelyen 2020. December 20. 07:07 , most már tényleg mindjárt itt a karácsony.

Negyedik adventi gyertya
szombathely.hu/Bonyhádi Zoltán

Addig is hallgassák meg beszélgetésünket Székely János Rendkívüli podcast - Székely János: „Figyeljünk az élet legalapvetőbb forrásaira” 2020. December 17. 19:30 szombathelyi megyéspüspökkel.

Podcast Székely János
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak Szombathely

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra