Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Itt a nagy Orbán bejelentés

„Változatlan formában fél évvel meghosszabbítjuk a hitelmoratóriumot.”

Orbán Viktor bejelentette a reggel beígért gazdaságvédelmi akciótervet. Ezek szerint:

Változatlan formában fél évvel, 2021. július elsejéig meghosszabbítják a lakossági és a vállalati hitelmoratóriumot.

A moratórium automatikusan hosszabbodik meg, így csak annak kell felkeresnie a bankját, aki a moratórium ellenére is folytatná a törlesztést.

A járványügyi intézkedés miatt ideiglenes bezárásra kényszerült vállalkozásokat a kormány decemberben és januárban is a bérköltségek kétharmadának elengedésével és átvállalásával támogatja. A járulékfizetés elengedését és a bértámogatást a vendéglátóhelyek, a szállodák és az idegenforgalom mellett kiterjesztjük a szünetelni kényszerülő magántulajdonú buszos vállalkozásokra is kiterjesztik.

A kis és középvállalkozások iparűzési adóját januártól a felére csökkentik.

A 25 ezre fő alatti települések támogatást kapnak, a nagyobb városok helyzetét a kormány egyenként tekinti át.

A gyereket nevelő, váró családokat 6 millió forintig kedvezményes, maximum 3 százalékos kamatozású, lakásfelújítási hitellel segítik. Ennek a fele a felújítás végén támogatássá minősül át.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19

Tovább az oldalra