Megvan a 2023-as Savaria Történelmi Karnevál időpontja

A karnevált az idén is támogatja pénzzel a szombathelyi önkormányzat.

A Savaria Történelmi Karnevált 2023-ban augusztus 24. és 27. között rendezik meg - írja a jövő heti közgyűlésre készült beszámoló.

Az időpont nem meglepő, hiszen már régóta a nyár utolsó hétvégéje a karneválé, ezen az idén sem változtatnak. Azt, hogy ebben az évben is lesz karnevál, Nemény András polgármester nemrég videóban jelentette be Nemény András: Idén is lesz Savaria Karnevál, de folytatni kell a takarékoskodást 2023. February 14. 17:04 .

A képek a tavalyi karneválon készültek
Mészáros D. Zsolt

A város 2023-as költségvetésének tervezetéből pedig az is kiderül, hogy az önkormányzat 70 millió forinttal támogatja az idei karnevált.

A karnevál 2020-ban és 2021-ben elmaradt a járvány miatt. Tavaly, azaz 2022-ben indult újra. Változások persze voltak, megjelentek új helyszínek Új helyszínekkel tér vissza Savaria Karnevál, ami a szervezők szerint „minden idők legnehezebbje” lesz 2022. July 14. 14:27 , viszont nem volt színpad a Borok utcájának végén.

A képek a tavalyi karneválon készültek
Mészáros D. Zsolt

Némileg kisebb is volt a tavalyi rendezvény, mint a pandémia előttiek, de talán nem is volt ez baj. Arról még nincs információink, hogy az idén milyen változások várhatók, de ami késik, az nem múlik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet