Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A sitkei kápolna is feltűnt a Facebook apróhirdetései között

Vasárnap este nagy felháborodást váltott ki egy bejegyzés a közösségi oldalakon.

Vasárnap este meghökkentő bejegyzés bukkant fel a Facebook apróhirdetései között. A fotón jól felismerhetően a sitkei kápolna volt látható, a hozzá tartozó árat pedig 35 millió forintban jelölte meg a hirdető.

Mondani sem kell, a közösségi oldalakon nagy felháborodást váltott ki a poszt, egyrészt azért, mert mégiscsak egy ikonikus, szakrális Vas megyei épületről van szó, másrészt a kápolna évtizedek óta egy jótékonysági ügy központi eleme, többek között ennek az épületnek a megmentésére jött létre annak idején a Sitkei Rockfesztivál.

"Hogyan lehet mindezt 35 millió forintért elkótyavetyélni" - tették fel többen a kérdést"

Nos, néhány órán belül kiderült, hogy vagy átgondolatlan figyelemfelkeltésről, vagy trükkös marketingfogásról volt szó. A meghirdetett ingatlan valóban Sitkén, de egy másik utcában van, a hirdető a kápolnát csak hatásos illusztrációnak használta.

A cseles marketingfogást azóta eltüntették az internetről.

A sitkei kápolna a Facebook apróhirdetései között
facebook

Az épület egyébként a római katolikus egyház tulajdonában van, fenntartását 1988-ban a Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület vett át 50 évre. A templom történetével korábban egy bővebb cikkünkben A templom, amit a rockzene mentett meg 2016. July 29. 18:53 foglalkoztunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

A templom, amit a rockzene mentett meg

Az ország egyik legismertebb civil kezdeményezés által felújított templomába látogattunk el.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Tovább az oldalra