Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Diósgyőr átveszi a szombathelyi példát, ott sincs üzemeltetője az új stadionnak

De Diósgyőrben lehet, hogy át sem adják addig, pedig februárban kész lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Senki sem jelentkezett az új diósgyőri stadion üzemeltetésére kiírt közbeszerzés pályázatra - írja a 444.hu a Közbeszerzési Értesítőre hivatkozva.

A diósgyőri stadion működtetésére kiírt pályázat eredménye
Forrás: www.kozbeszerzes.hu

A 13 milliárd forintból újjáépített diósgyőri stadiont februárban kellene átadni, de lehet, hogy így nem avatják fel.

A diósgyőri stadion látványterve
Forrás: 444-hu

Az ügy hasonlít a szombathelyi stadion sorsára, azzal a különbséggel, hogy itt üzemeltető nélkül is átadták, a működtetést az építést irányító Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft-re bízták. Először december 31-ig, ami több mint nyolcmillió forintjába került 8 millió 630 ezer forintba kerül a városnak a Haladás két itthoni meccse az új stadionban 2017. November 23. 09:59 az önkormányzatnak. Aztán kiderült, hogy nincs jelentkező a közbeszerzési pályázaton Továbbra sincs üzemeltetője a Haladás Sportkomplexumnak 2017. December 14. 10:20 , így február végéig meghosszabbították az üzemeltetési szerződést Mégis az építtető cég üzemelteti tovább a Haladás-stadiont 2017. December 20. 14:10 , de most sem tudja senki, mi lesz márciusban, és mennyi pluszpénzt kell beletolnia a városnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés