Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: taxik inkognitóban

Hiába ingyenes a parkolás az egész országban most a járványhelyzet miatt, ami sokak életét megkönnyíti, de a helyzet változatlan. Egyik olvasónk szerint ez szép és jó, viszont a KRESZ-t újra kéne tanítani sokaknak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

1. Kodály Zoltán utca

Olvasónk szomorúan és bosszúsan jelenti: a szegélyt és a füvet is teljesen tönktették már.

Olvasó

2. Kodály Zoltán utca 2.0

Ugyanaz a parkoló, ugyanaz a probléma. Csak egy sorral arrébb, és két szabálytalankodóval.

Olvasó

3. Szent Flórián körút

Olvasónk jó szándékú volt, direkt kitakarta a kocsi márkajelzését, hogy elkerülje az esetleges vitákat. De ez persze valószínűleg nem akadályozza nagyban a szócsatát, főleg hogy ez Szombathely egyik, ha nem a legveszélyesebb gyalogos-átkelőhelye.

Olvasó

4. Károly Róbert utca

Ezen a forgalom elől elzárt területen olvasónk állítása szerint rendszeresen parkolnak autóikkal az újgazdagok, a posta alkalmazottai és különböző futárszolgálatok is.

Olvasó

5. Kossuth Lajos utca

Taxi inkognitóban?

Olvasó

6. Szent Márton utca

Itt meg még több álruhás taxi.

Olvasó

7. Wesselényi Miklós utca

Ez a látvány már megszokottnak is mondható, ugyanis a Google 2019 júliusában készült utcatérképes fotóján is ugyanez az autó parkol ugyanitt. Csak éppen a másik irányban áll.

Olvasó

8. Szabadságharcos utca

Egyirányú utca, forgalommal szemben, fel a járdára, tükörtől kerítésig körülbelül 40 cm maradt, a kijárattól sincs 5 méterre, meg még várakozni tilos is.

Olvasó

9. Mártírok tere

Gyanítjuk, kalandos lehetett ez a parkolás. Vajon feltűnt néhányaknak ott helyben, hogy valami nem stimmel?

Olvasó

10. Paragvári utca

Pedig ugyebár tilos lenne a várakozás...

Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra