Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: a zöldirtás örök

Kicsit elszomorító a helyzet a Honvéd téren.

Sok más utca mellett foglalkoztunk már a szombathelyi Semmelweis utca körüli parkolási mizériával Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: a Semmelweis utca, ahol szerkesztőségünk tagjai is gyakran megszívják 2020. September 06. 07:18 is, hiszen itt szerkesztőségünk tagjai is gyakran megszívják. És hogy miért? Azért, mert itt van az egyik legtöbb belvároshoz legközelebb eső ingyenes parkolási lehetőség, ami miatt általában elég kaotikus a helyzet.

Szabálytalan parkolások 2021.10.21.
Még több képért kattints!

Ehhez a részhez tartozik a Honvéd tér is, ami szintén bővelkedik parkolási anomáliákban. Minden talpalatnyi hely számít, sokan így gondolkodás nélkül ráparkolnak a járdára és a fűre is, ráadásul van, hogy egyszerre.

Hiába próbálják rendben tartani a teret, már a telepített bokrok sincsenek biztonságban. Nyilván véletlen és előítéletes, hogy 2 BMW parkol a zöldterületen – vélekedett egy olvasónk.

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: Honvéd tér
Olvasó

A parkoló autóktól lassan gyalog is képtelenség lesz itt közlekedni, a tér zöldterülete pedig előbb-utóbb az egykori Vérellátó mögötti, Vízmű területhez válik hasonlatossá.

Egyébként nem déja vu vagy hiba a mátrixban, a két bordó BMW tényleg ugyanígy parkol, rendszeresen – teszi hozzá olvasónk, amit a képek jobb alsó sarkán lévő dátumok is jól bizonyítanak.

Szabálytalan parkolások 2021.10.21.
Még több képért kattints!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra