Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: a zöldirtás örök

Kicsit elszomorító a helyzet a Honvéd téren.

Sok más utca mellett foglalkoztunk már a szombathelyi Semmelweis utca körüli parkolási mizériával Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: a Semmelweis utca, ahol szerkesztőségünk tagjai is gyakran megszívják 2020. September 06. 07:18 is, hiszen itt szerkesztőségünk tagjai is gyakran megszívják. És hogy miért? Azért, mert itt van az egyik legtöbb belvároshoz legközelebb eső ingyenes parkolási lehetőség, ami miatt általában elég kaotikus a helyzet.

Szabálytalan parkolások 2021.10.21.
Még több képért kattints!

Ehhez a részhez tartozik a Honvéd tér is, ami szintén bővelkedik parkolási anomáliákban. Minden talpalatnyi hely számít, sokan így gondolkodás nélkül ráparkolnak a járdára és a fűre is, ráadásul van, hogy egyszerre.

Hiába próbálják rendben tartani a teret, már a telepített bokrok sincsenek biztonságban. Nyilván véletlen és előítéletes, hogy 2 BMW parkol a zöldterületen – vélekedett egy olvasónk.

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: Honvéd tér
Olvasó

A parkoló autóktól lassan gyalog is képtelenség lesz itt közlekedni, a tér zöldterülete pedig előbb-utóbb az egykori Vérellátó mögötti, Vízmű területhez válik hasonlatossá.

Egyébként nem déja vu vagy hiba a mátrixban, a két bordó BMW tényleg ugyanígy parkol, rendszeresen – teszi hozzá olvasónk, amit a képek jobb alsó sarkán lévő dátumok is jól bizonyítanak.

Szabálytalan parkolások 2021.10.21.
Még több képért kattints!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem