Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: nagy sláger a közterület és a környezetkárosítás

Főszerepben például a Jáki út, a Kismezei utca, az Ernuszt Kelemen utca és a Maros utca.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasó
Olvasó

Sorozatunkban igyekszünk szemléltetni a szombathelyi parkolási anomáliákat, így nem egy olyan utcát bemutattunk már, ahol bár van udvaruk és/vagy garázsuk a lakóknak, mégis közterületen parkolva nehezítik mások közlekedését.

Olvasó
Olvasó

Akár a járdán, akár az úttesten, vagy éppen mindkettőn.

Olvasó
Olvasó

Ami viszont különösen érthetetlen, a zöldterületek vagy éppen a parkok további rongálása.

Olvasó
Olvasó

Szerte a városban azt is látni, hogy egyes lakók felszórják kaviccsal, vagy akár le is térkövezik a város zöldterületeit, ezzel teljesen kisajátítva azokat, de sokfelé látni például a vízelvezető árkok betemetését is.

Olvasó

Sokan, sokféle kifogást találtak eddig is szabálytalan parkolásukra, de vajon a garázzsal bíró házak, kertek tulajdonosait mi motiválja közterület-foglalásra és rongálásra?

Olvasó
Olvasó

Ezúttal több helyszínről válogattunk galériánkba. Főszerepben például a Jáki út, a Kismezei utca, az Ernuszt Kelemen utca és a Maros utca. De bizonyosan mindenki tudna újabbakat mutatni.

Olvasó

Ennek a BMW-nek a tulajdonosa a cikk megjelenése után jelentkezett nálunk, és felháborodva írta, hogy szerinte szabályosan parkol. Hangsúlyozzuk, olvasónk küldte a fotót, az ítéletet is olvasónkra bízzuk.

Olvasó
Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: közterület és környezetkárosítás
Még több képért kattints!
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra