Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: nemcsak a kórház körül, hanem bent is kaotikus állapotok uralkodnak

Most kicsit beljebb merészkedünk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasó

Nem egyszer foglalkoztunk már a szombathelyi kórház környékén tapasztalható parkolási anomáliákkal, legutóbb például egy reboottal jelentkeztünk, Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: visszatérés a kórházhoz July 06. 19:08 ugyanis kollégánk kíváncsi volt, hogy rövid idő leforgása alatt tapasztalható-e bármiféle változás. De jelentjük: változatlan a helyzet.

Olvasó
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Most pedig körüljártuk a Markusovszky kórházat is, vagyis a kerítésen túli területet.

Olvasó

Sajnos azonban tévedés azt hinnünk, hogy az emberek egymás iránti odafigyelése, a környezet tisztelete, netán a közlekedési szabályok betartása odabent másképp működne.

Olvasó

Sajnálatos módon nem egy felháborító parkolásra bukkanni.

Olvasó

A rendszeres ismétlődések láttán pedig valószínűsíthető, hogy sok ezek közül a kórházi dolgozó lelkén szárad.

Olvasó

Amikor pedig a rokkant parkolók melletti tiltott területre parkolnak, hajlamos az ember azt hinni, hogy a fogyatékosság valóban nem jelent másságot, illetve sokan ma is jogosulatlanul használnak rokkantsági igazolványt.

Olvasó

Még több képért kattints ide!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés