Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: nemcsak a kórház körül, hanem bent is kaotikus állapotok uralkodnak

Most kicsit beljebb merészkedünk.
Olvasó

Nem egyszer foglalkoztunk már a szombathelyi kórház környékén tapasztalható parkolási anomáliákkal, legutóbb például egy reboottal jelentkeztünk, Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: visszatérés a kórházhoz 2020. July 06. 19:08 ugyanis kollégánk kíváncsi volt, hogy rövid idő leforgása alatt tapasztalható-e bármiféle változás. De jelentjük: változatlan a helyzet.

Olvasó

Most pedig körüljártuk a Markusovszky kórházat is, vagyis a kerítésen túli területet.

Olvasó

Sajnos azonban tévedés azt hinnünk, hogy az emberek egymás iránti odafigyelése, a környezet tisztelete, netán a közlekedési szabályok betartása odabent másképp működne.

Olvasó

Sajnálatos módon nem egy felháborító parkolásra bukkanni.

Olvasó

A rendszeres ismétlődések láttán pedig valószínűsíthető, hogy sok ezek közül a kórházi dolgozó lelkén szárad.

Olvasó

Amikor pedig a rokkant parkolók melletti tiltott területre parkolnak, hajlamos az ember azt hinni, hogy a fogyatékosság valóban nem jelent másságot, illetve sokan ma is jogosulatlanul használnak rokkantsági igazolványt.

Olvasó

Még több képért kattints ide!

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra