Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: Móricz Zsigmond utca, a járdára parkolók fellegvára

Az egyik legfrissebben felújított szombathelyi utcát vesszük most górcső alá.

A szombathelyi Malom utca után most egy újabb, szépen felújított következik. Ez nem más, mint a Móricz Zsigmond utca, ahol minden adott a szabályos parkoláshoz és a gyalogos-közlekedés biztosításához is.

Olvasó

Az egyik legfrissebben felújított szombathelyi utca egyik végén sem engedélyezi tábla a járdára felparkolást, de persze erre nagyon sokan fittyet hányak.

Olvasó

Ha pedig valaki mégis felparkol a járdára, akkor is legalább másfél métert kellene hagyniuk a gyalogosoknak. De ez persze nagyon ritkán fordul elő.

Olvasó

A felújítás után a járda nem lett sokkal szélesebb, mint amilyen korábban volt. Sokszor nemhogy babakocsinak, hanem egy galambnak sem marad hely a járdán, mert egyes autósok egyenesen, illetve menetirányhoz képest ferdén, a falig parkolnak.

Olvasó

Az utca végén még látható, ahogy a Felsőőr egyik épületénél egyesek saját parkolót alakítottak ki maguknak a zöldterületen, a járdát és a füvet használva feljáróként. A zöldterület pusztulását látva pedig ezt nem tegnap kezdték el.

Olvasó

A Móriczban a tervező ezt legalább ügyesen megelőzte a teljes térkövezéssel.

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: Móricz Zsigmond utca
Még több képért kattints!
Olvasó

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra