Úgy tűnik egy karosszérialakatos szórja ki a szemetét a Petőfitelepen

Egy kupacba hordja a nem kellő autóelemeket.

Olvasónk jelezte, hogy javarészt különféle autóalkatrészek és egyéb szemétből álló hulladékkupacot talált Szombathely/Petőfitelepen, a kertészetnél, egy istállóépület mögött. ( konkrétan térképen itt ).

olvasó

Itt megjegyeznénk, hogy az autóalkatrész veszélyes hulladéknak számít, lomtalanításkor nem szállítják el, így annak kezeléséről erre specializálódott telephelyeken gondoskodnak. Mivel javarészt sérült lökhárítókról van szó, vélhetően karosszériaelemek javításával foglalkozhat a kupac eredeti tulajdonosa.

olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra