Egyre csak gyűlik a szemét a szombathelyi Szabadságharcos utcában

Vajon mikor és kinek szúr szemet?

Olvasónktól kaptuk a fotókat, amelyeket a szombathelyi Szabadságharcos utcában készített. A képeken jól látható a volt cipőgyár hátsó parkolójánál éktelenkedő szemétkupac. A beküldő állítása szerint a kupac lassan hetek óta csak nő, eddig pedig senki sem törte magát az elszállítása miatt.

Szemétkupac a Szabadságharcos utcában
nyugat.hu

Nem ez az első eset, hogy a környéken szemétkupac nő ki a földből. Néhány éve a Centenáris híd alatt vert tanyát néhány szemeteszsák. Akkor néhány hét kellett ahhoz, hogy a szemét átkerüljön a hulladékudvarba.

Lassan az útra folyik a szemét
nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem