A nap lúzere: az összes személyes adatával együtt szemetet szórt a természetbe Püspökmolnáriban

Ez legalább annyira amatőr, mint rendszámot hagyni a baleset helyszínén vagy névkitűzővel a mellünkön bankot rabolni.

Olvasónktól kaptuk az alábbi képeket, amin a Püspökmolnári Általános Iskola mögötti bányatónál egy szemétkupacra bukkant. Vélhetően fürdőszoba-felújításból maradt vissza a mosdó és a WC, de a gondatlan szemetelő egyéb dolgokat is kidobott, mint például egy munkaszerződést (az összes személyes adatával) és egy fényképes személyi-igazolványigénylő lapot. Amatőr.

A bányató melletti kupac
olvasó

Ezek alapján két dologra gondolhatunk:

1. A szemetelő kidobta papírjait, amik alapján beazonosítható. (Ezt hívják figyelmetlenségnek, ezt a hibát elég sokan elkövetik - szerencsére - így legalább van gazdája a szemétnek, akin azt számon lehet kérni.)

2. Valaki szánt szándékkal megszerezte a papírokat és ebbe a szemét kupacba tette. :)

Igénylőlap, fotóval!
olvasó

Tisztelt SZ.T.J., Püspökmolnári lakos!

Javasoljuk, hogy az alábbi szemétkupacot ugyanazzal a svunggal - ahogy ott kidobálták - tessék visszapakolni az autóba/talicskába - ha kicsit piszkos lesz a kéz nem baj, úgyis új az otthoni mosdó. A törmelék elhelyezéséről az önkormányzatnál lehet érdeklődni, de több cég is van, ahol a hulladék leadható:

H I V A T A L O S A N

Nevét, személyes adatait kitakartuk. Szedje össze, mielőtt valaki bejelenti a zöldhatóságnál, ami nem lesz rest csekket írni. A természetbe kiszórni a szemetet valljuk be: nettó tahóság.

Köszönjük!

Nyugat.hu szerkesztősége és nagyjából minden egészségesen környezettudatos ember, aki félti a természetet

olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem