Szemetelnek, szemetelnek - a kukoricatábla nem néz videót

Többször jelezték a környékbeliek Szombathelyen az illegális szemétlerakót, most videokazetták kerültek a kukoricaföldre.

A Szombathely-Herény városrész Szabadnép utca folytatásaként vezet az út a repülőtér felé. Többször is jeleztük, hogy ismeretlenek folyamatosan e részt illegális szemétlerakásra használják. Korábban az út kezelője betonakadályokkal és tiltótáblákkal a szakaszt elzárta a közlekedők elől. A napokban tapasztalhattuk, hogy az úttorlaszt megszüntették, a tiltó közlekedési táblák azonban még maradtak.

Szemetelés
György István Péter

A változatosság kedvéért az illegális hulladéklerakás a betonakadályok előtti szakaszra tevődött át. A veszélyes hulladéktól a kukoricatábla közelében szabadult meg az elkövető. Egy újságból kivágott, a hulladékban hátrahagyott kép felirata találóan fogalmaz: "Nincs bocsánat!" - megjegyzem: Szerintem sincs! - György István Péter, Szombathely-Herény, Természetjáró, Környezet- és Természetvédő Egyesület, elnök

Szemetelés
Nincs bocsánat!
György István Péter
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem