Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vurstli és virsli biztosan lesz az idei Szentivánéji Vigasságokon Szombathelyen

A programok viszont még homályosak, és az is, hogy ki szervezi azokat.

A múlt héten írtunk róla Idén nem maradunk szentivánéji vigasságok nélkül Szombathelyen June 02. 16:15 , hogy idén nem maradunk Szentivánéji Vigasságok nélkül Szombathelyen. Arról is írtunk, hogy a helyszín a Csónakázótó szigete lesz, és az egyik fellépő zenekar már reklámozza is koncertjét a Facebookon.

Ennél többet viszont jó pár napig nem sikerült megtudnunk, kutatásunk alatt úgy éreztük magunkat, mintha az atomtitkot vagy az önkormányzati bankszámla belépőkódját akarnánk kideríteni.

Facebook/

A Facebookon kiposztolt plakátokon találtunk egy céget, a Mend-Filben Kft.-t, némi kutakodás után találtunk is hozzájuk egy telefonszámot. Mint kiderült, ők a vásárt szervezik, annyit sikerült megtudnunk, hogy meglesz a szokásos vidámpark, tehát a körhinta, a céllövöldék, és minden, ami egy vurstlihoz kell. Persze, lesznek vendéglátós sátrak is.

Az említett kft-től az ismert szombathelyi vendéglátóshoz, Böndicz Tiborhoz irányítottak minket. Aki azt mondta, a programok nem hozzá tartoznak, ő a vendéglátást intézi. Ebből világossá vált, hogy lesz sör-virsli is. Böndicz hozzátette, a programok miatt keressük az Agora Kulturális Központot.

Annyit mondott még, hogy az idén is lesz borverseny, mégpedig a jövő héten, hétfőn, azaz június 13-án délelőtt, a Broadway kávézóban, megjegyezte, úgy tudja, hogy a programokról hamarosan sajtótájékoztatót tartanak.

Az Agoránál viszont türelmet kértek, azzal, hogy igazából nem is hozzájuk tartozik az idei rendezvény.

Végül a városházáról kaptunk rövid választ, kis türelmet kértek, és azt ígérték, hamarosan sajtótájékoztatót tartanak a programokról.

A szombathelyi városháza válasza

A Szentivánéji vigasságokkal kapcsolatban a szervezők sajtótájékoztató keretein belül számolnak be a programokról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra