Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Napfelfordulás szerdán, a szombathelyi Mediawaven

Április 24-én a szombathelyi Medaiwave-szálat egy amerikai csapat, a NEW LANGUAGE koncertje is erősíti.

Ahogy pár hete már beharangoztuk Mediawave-majális, újra szombathelyi szállal 2013. March 21. 17:34 , április 24-én a NymE Savaria Egyetemi Központnak köszönhetően egy napra mégis rendeznek Szombathelyen Mediawaves minimál-fesztivált. Filmvetítésekkel, koncertekkel, műhelymunkával - a termékenység, szerelem és tavasz témakörében.

Mediawave Szombathely
Nyugat.hu

A szerdai „Napfelforduláson”

Az egyetemi Mediawaves napon tikos szobák nyílnak, izgalmas programokkal Mediawave Szombathelyen 2013. April 12. 13:40 , a „termékenység szobában” például képzőművészeti tárlattal, másutt pedig költészetről diskurálnak, zenei próbák zajlanak majd. Kísérleti, zenés, kisjátékfilmes termésből láthatunk válogatást, de az éjszakában régebbi keltezésű erotikus mozikon is csemegézhetünk.

A szombathelyi Medaiwave-szálat egy amerikai csapat, a NEW LANGUAGE koncertje erősíti. (Akik közt ott található két olyan fekete muzsikus – Joseph Bowie és Jamaaladeen Tacuma -, akik a hetvenes-nyolcvanas évek egyik zenei forradalmának – free funk, no wave - megindításában főszerepet játszottak. És vélhetően most is hasonlóban mesterkednek. Velük beszélgetést is terveznek). Magyar erőként pedig az Orr zenekar koncertje zárja a napot.

A helyszín az egyetem „D” épülete lesz, ahol az érdeklődők közül remélhetőleg mindenki megtalálhatja majd a számára kedves elfoglaltságot.

A részletes programot itt átbogarászhatjátok.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra