Napfelfordulás szerdán, a szombathelyi Mediawaven

Április 24-én a szombathelyi Medaiwave-szálat egy amerikai csapat, a NEW LANGUAGE koncertje is erősíti.

Ahogy pár hete már beharangoztuk Mediawave-majális, újra szombathelyi szállal 2013. March 21. 17:34 , április 24-én a NymE Savaria Egyetemi Központnak köszönhetően egy napra mégis rendeznek Szombathelyen Mediawaves minimál-fesztivált. Filmvetítésekkel, koncertekkel, műhelymunkával - a termékenység, szerelem és tavasz témakörében.

Mediawave Szombathely
Nyugat.hu

A szerdai „Napfelforduláson”

Az egyetemi Mediawaves napon tikos szobák nyílnak, izgalmas programokkal Mediawave Szombathelyen 2013. April 12. 13:40 , a „termékenység szobában” például képzőművészeti tárlattal, másutt pedig költészetről diskurálnak, zenei próbák zajlanak majd. Kísérleti, zenés, kisjátékfilmes termésből láthatunk válogatást, de az éjszakában régebbi keltezésű erotikus mozikon is csemegézhetünk.

A szombathelyi Medaiwave-szálat egy amerikai csapat, a NEW LANGUAGE koncertje erősíti. (Akik közt ott található két olyan fekete muzsikus – Joseph Bowie és Jamaaladeen Tacuma -, akik a hetvenes-nyolcvanas évek egyik zenei forradalmának – free funk, no wave - megindításában főszerepet játszottak. És vélhetően most is hasonlóban mesterkednek. Velük beszélgetést is terveznek). Magyar erőként pedig az Orr zenekar koncertje zárja a napot.

A helyszín az egyetem „D” épülete lesz, ahol az érdeklődők közül remélhetőleg mindenki megtalálhatja majd a számára kedves elfoglaltságot.

A részletes programot itt átbogarászhatjátok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra