Olvasónk szerint balesetveszélyes a Kisfaludy Sándor utca parkolója Szombathelyen

Beszakadt aszfaltról és fél autónyi kátyúról szólt a panasz.

Nem egyszerű az élet, mindig történik valami, ami miatt lehet háborogni vagy bosszankodni. Tulajdonképpen minden napunkra jut legalább egy olvasói panasz is, legyen szó a gyorsan növő fűről, hidakról, kátyúkról, parkolásról, biciklisekről, boltokról, az egészségügyről, az időjárásról vagy az utakról.

Vannak tehát örökzöld témák, eláruljuk, ezúttal is egy ilyenről van szó. Valószínűleg sosem fogunk a rossz utak és parkolók sorának végére érni, hiszen mindig fel fog bukkanni egy-egy újabb kátyú, a kérdés már csak az, hogy ilyen-olyan okból kifolyólag mennyi időbe telik ezeket a hibákat kijavítani.

Egy olvasónkat most a Kisfaludy Sándor utca 10. mögötti parkoló dühítette fel. Azt nem tudjuk, hogy itt lakik-e és most telt be nála a pohár, vagy csak itt kellett leparkolnia, esetleg éppen csak erre járt gyalog, de igazából nem is ez a lényeg.

Kisfaludy Sándor utca kátyúk
Kiss Tamás

Mint írta, több helyen is be van szakadva az aszfalt, a bejáratnál pedig a kifelé vezető oldalon díszeleg egy fél autónyi kátyú is.

Kisfaludy Sándor utca kátyúk
Kiss Tamás

Így aki éppen menne ki a parkolóból, annak át kell mennie a másik oldalra, és olvasónk szerint ez elég balesetveszélyes helyzeteket is okozhat.

Kisfaludy Sándor utca kátyúk
Kiss Tamás

Így hát gyorsan fogtuk a kameránkat és ki is néztünk a Kisfaludy Sándor utcába. Bevalljuk, sokkal rosszabbra számítottunk, de azért nyilván így sem túl szép a helyzet, és valószínűleg ezen a héten leesett sok eső is csak rontott.

Kisfaludy Sándor utca kátyúk
Kiss Tamás

A lényeg, hogy óvatosan arrafelé, és nem csak a parkolóban, hanem az úton is, ugyanis ott a környéken sem éppen rózsás a helyzet.

Kisfaludy Sándor utca kátyúk
Kiss Tamás

De erről majd talán később, ha esetleg eljutunk ide is a Szombathely legrosszabb állapotban lévő utcát bemutató sorozatunk keretében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem