Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Álomállam Európában - jogod van másnak lenni

Ráadásul Budapesten.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A SZIGET-re több, mint 100 országból érkeznek a fesztiválozók, akik mindannyian mások. Nem csak máshonnan érkeznek, hanem más a vallásuk, bőrük színe, más nyelven beszélnek, más az érdeklődési körül és az ízlésük is. A sok különbség ellenére, ilyenkor mégis egy globális családot alkotnak a fesztiválozók és rájönnek, hogy a közösség ereje csodákra képes.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Éppen ezért hirdették meg idén a szervezők a “SZERETET FORRADALMÁT”, ami lehetőséget ad arra, hogy közösen tegyük jobbá a világot és a Földet.

Ebben az ideiglenes álomállamban, nem kérdés az egyén szabadságának tisztelete, a lelkiismeret és életmód szabadságának joga, legyen az szexuális szabadság, vallásszabadság, a szabad véleménynyilvánítás vagy a megismerés szabadsága.

Csatlakozz te is a szeretet forradalmához! Legyél te is szitizen!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sziget Fesztivál 2018

Hirdetés